Bolaget ska driva bageri med produktion och tillverkning av luncher och catering, samt driva café i liten skala och därmed förenlig verksamhet.
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 096 | 5 058 | 5 967 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -499 | -532 | -120 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -493 | -530 | -120 |
Årets resultat (tkr) | -493 | -158 | -120 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 753 | 1 976 | 2 626 |
Antal anställda | 3 | 4 | 8 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 096 | 5 058 | 5 967 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -499 | -532 | -120 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -493 | -530 | -120 |
Årets resultat (tkr) | -493 | -158 | -120 |
TILLGÅNGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 102 | 444 | 751 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 651 | 1 532 | 1 875 |
Tillgångar (tkr) | 1 753 | 1 976 | 2 626 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 039 | 1 532 | 1 781 |
Obeskattade reserver (tkr) | 55 | 55 | 427 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 658 | 389 | 419 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 753 | 1 976 | 2 626 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 90 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 4 | 8 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 699 | 1 265 | 746 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -9.8% | -10.5% | -2.0% |
Soliditet | 61.5% | 79.5% | 79.5% |
Kassalikviditet | 233.4% | 365.0% | 421.0% |
Brunkebergs Bageri Dalagatan AB ingår i en koncern med 4 bolag. Koncernmoderbolag är Brunkan Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-04.
Bolaget ska driva bageri med produktion och tillverkning av luncher och catering, samt driva café i liten skala och därmed förenlig verksamhet.